Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

book now

CampiniaMNOGO SVEGA cdn_helper
Morenia.com.hr

Dobrodošli u Campinia Auto Kamp

Campinia Auto Kamp u ponudi ima parcele i kamping mjesta za Vaše nezaboravno kamping iskustvo. Kamp je smješten u prirodnoj hladovini borova, u neposrednoj je blizini šljunčane plaže i pet friendly je. U ponudi imamo parcele za kamping kućice, šatore kao i motocikle. Na području kampa nalazi se i sanitarni čvor kao i priključci za električnu energiju, vodu i kanalizaciju.

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj smještaj već danas!

Morenia.com.hr

Blizu plaže

Morenia.com.hr

Pets friendly

Morenia.com.hr

Recepcija 0-24

Morenia.com.hr

Parking

Morenia.com.hr

Besplatni Wi-Fi

Morenia.com.hr

Potpuno opremljen

Campinia Auto Kamp pruža Vam parcele za kampiranje u prirodnom hladu borove šume i prilagođen je svim tipovima kampiranja. U kampu Vam se nalazi na raspolaganju sanitarni čvor sa nužnicima, umivaonicima i tuševima. Za Vašu udobnost pri kampiranju možete se spojiti na električni priključak, priključak za vodu i odvodnju. Besplatan Wi-Fi i lokacija kampa uz javnu šljunkovitu plažu učiniti će Vaše iskustvo kampiranja nezaboravnim sjedinjenjem s prirodom.

cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Cjelodnevna propusnica

Dodajte All-inclusive uslugu vašem smještaju

Ne treba vam smještaj, ali ipak želite uživati u našem Resortu? Možete kupiti cjelodnevnu propusnicu i koristiti sve all-inclusive sadržaje. Usluga uključuje doručak, ručak, večeru, ponudu snack bara, bazene, suncobrane, ležaljke, dječje sadržaje i fitness.

Što raditi